يکشنبه، 23 خرداد 1395

پرسش :

اینجانب‌ دختری‌ هستم‌ 25 ساله‌ با تحصیلات‌ لیسانس‌، در خصوص‌ امر ازدواج‌ به‌ مشكلی‌ برخوردم‌ كه‌ با طرح‌ این‌ مسأله‌ محضر شما خواستم‌ از راه‌ كارهای‌ فاضلانه حضرت‌ عالی‌ در حل‌ّ مشكلم‌ استفاده‌ كنم‌. چندی‌ پیش‌ یكی‌ از معتمدین‌ بنده‌ با عنوان‌ این‌ مطلب‌ «بسته‌ شدن‌ بخت‌، و سحر و جادو» در مورد این‌ حقیر صحبت‌ جدّی‌ داشتند. با توجّه‌ به‌ این‌ كه‌ خواستگاران‌ زیادی‌ داشته‌ام‌ و همه‌ به‌ دلایلی‌ در آخرین‌ لحظه‌ از این‌ امر منصرف‌ شدند و دیگر رجوع‌ نكردند. محبّت‌ كنید بفرمایید آیا راهی‌ برای‌ بطلان‌ سحر و یا باز شدن‌ بخت‌ وجود دارد یا خیر؟ و مرقوم‌ فرمایید بنده‌ چه‌ كارهایی‌ در این‌ خصوص‌ باید انجام‌ دهم‌؟

پاسخ :
اگر رابطه شما با خدای‌ متعال‌ محكم‌ شود یقین‌ داشته‌ باشید همه كارها اصلاح‌ می‌شود «وَ مَن‌ْ یتِّق‌ اللهَ یجْعَل‌ْ لَه‌ُ مَخْرَجاً» ( طلاق/‌2) از نماز اوّل‌ وقت‌ و از خواندن‌ قرآن‌ استفاده‌ كنید.

منبع: almazaheri.ir