شنبه، 29 خرداد 1395

پرسش :

آيا در تقصير تفاوتی بين‌ تقصير در عمره‌ يا حج‌ّ است‌؟ در تقصير عمره‌ فرموده‌ايد: می‌تواند از موی صورت‌ كوتاه‌ كند، آيا در تقصير در حج‌ّ نيز می‌تواند؟

پاسخ :
در تقصير حج‌ّ نيز گفته‌ام‌ كه‌ تقصير در حج‌ّ مثل‌ تقصير در عمره‌ است‌ و می‌تواند از سر يا صورت‌ بگيرد ولی تراشيدن‌ صورت‌ يا كوتاه‌ كردن‌ آن‌ كفايت‌ نمی‌كند.

منبع: almazaheri.ir