دوشنبه، 31 خرداد 1395

پرسش :

آیا در جعاله، شخصی که کار را انجام می دهد لازم است معین باشد؟

پاسخ :
جعاله ممکن است با شخص غیر معیّن صورت گیرد که به آن جعاله عام گویند مثلاً، بگوید: اگر طبیبى بیمارى فرزندم را علاج کند، فلان مقدار خواهم داد.یا با شخص معیّن که به آن جعاله خاص گویند مثل اینکه به غوّاصى بگوید: اگر فلان جنس غرق شده مرا از دریا بیرون آورى، هزار تومان به تو مى دهم. که در هر دو صورت جعاله صحیح است.

منبع: makarem.ir