شنبه، 5 تير 1395

پرسش :

اگر زن‌ در حال‌ احرام‌ باشد و مرد او را به‌ شهوت‌ و يا به‌ قصد استمتاع‌ ببوسد حكم‌ آن‌ چگونه‌ است‌؟ آيا مرد بايد كفّاره‌ بدهد؟ يا بر زن‌ نيز كفّاره‌ واجب‌ می‌شود؟ در صورت‌ داشتن‌ كفّاره‌، به‌ عهده كيست‌؟

پاسخ :
كفّاره‌ مربوط‌ به‌ كسی است‌ كه‌ اين‌ كار را انجام‌ داده‌ است‌ چه‌ زن‌ باشد يا مرد يا هر دو، ولی اگر يكی از آنها چنين‌ كاری انجام‌ دهد و ديگری نخواهد، كفّاره‌ را او بايد بدهد.

منبع: almazaheri.ir