پنجشنبه، 24 تير 1395

پرسش :

اين جانب بنا به ضرورت برای تبليغ به يکی از روستاهای دورافتاده رفته‌‌ام. در اطراف آن روستا، شهرها و روستاهای کوچکی وجود دارد که فاصلۀ آن تا محلی که برای تبليغ رفته‌ام، کمتر از دو فرسخ است. آيا برای تبليغ و اقامۀ يک نوبت نماز يا گردش هفتگی، می‌توانم به آنجا بروم و آيا در قصد اقامت ده روزه خللی ايجاد می‌کند؟ (تبليغ شغل من نيست.)

پاسخ :
به قصد اقامت ضرر نمی‌خورد و باید در آن روستا نماز را تمام بخوانید و در ماه مبارک، روزه بگیرید.

منبع: almazaheri.ir