شنبه، 16 مرداد 1395

پرسش :

يکی از مراحلی که‌ يک‌ کارخانه‌ برای استخدام‌ نيرو عمل‌ می‌کند معاينه بدنی است‌ که‌ قسمتی از آن‌ ، معاينه عورت‌ است‌ که‌ می‌بينند و گاهی هم‌ دست‌ می‌گذارند اگر شخصی با اين‌ که‌ می‌دانسته‌ اين‌ کار خلاف‌ شرع‌ می‌باشد ولی به‌ دليل‌ بيکار بودن‌ حاضر شده‌ اين‌ مرحله‌ که‌ کشف‌ عورت‌ می‌باشد را انجام‌ دهد تا از سلامت‌ عورت‌ او توسّط‌ پزشک‌ معاينه‌ کننده‌ اطمينان‌ حاصل‌ شود، آيا اين‌ کار گناه‌ بوده‌ است‌ و اگر گناه‌ بوده‌ است‌ حقوقی که‌ فعلاً می‌گيرد آيا حلال‌ است‌ يا شبهه‌ ناک‌ يا حرام‌؟

پاسخ :
اگر ضرورت‌ باشد اشکال‌ ندارد و اگر ضرورت‌ نباشد کار حرام‌ است‌ ولی بعد از آن‌ استخدام‌ و گرفتن‌ حقوق‌ اشکال‌ ندارد.

منبع: almazaheri.ir