پنجشنبه، 4 شهريور 1395

پرسش :

حکم استفاده از اموالی که توسط قاچاقچیان در حال فرار بر روی آب ریخته شده و توسط افراد در ساحل جمع آوری می‌شود، چه می‌باشد؟ آیا می توان خرید و فروش کرد یا خیر؟ در صورتی که جنسی به این صورت از آب گرفته شده باشد وهنوز هیچ استفاده ای ازآن نشده باشد، با آن جنس چه باید کرد ؟ و اگراستفاده شده باشد حکم چه می باشد؟

پاسخ :
در صورتی‌که نتوان صاحبان آنها را پیدا کرد باید از طرف صاحب اصلی اش به فقیر داد و اگر استفاده شده باید قیمت آن را به شخص نیازمندی بدهید.

منبع:makarem.ir