سه‌شنبه، 23 شهريور 1395

پرسش :

نظر مبارک را در مورد دخترانی كه‌ به‌ سن‌ تكليف‌ رسيده‌اند ولی از جهت‌ جسمی، توانایی روزه‌ گرفتن‌ را ندارند يا اين‌كه‌ می‌توانند يک روز در ميان‌ روزه‌ بگيرند، مرقوم‌ فرماید.

پاسخ :
اگر روزه‌ برای آنها ضرر دارد بايد نگيرند، و اگر در مدت‌ يكسال‌ (يعنی تا ماه‌ رمضان‌ آينده‌) باز هم‌ روزه‌ برای آنها ضرر داشت‌ قضا هم‌ ندارد.

منبع: almazaheri.ir