شنبه، 27 شهريور 1395

پرسش :

در موارد جراحت متلاحمه، که به فلج عضو مى انجامد، ولى با درمان مى توان از فلج شدن پیشگیرى کرد; بفرمایید: 1ـ آیا بر شخص مجروح واجب است خود را درمان کند؟ 2ـ در صورت درمان، آیا مى توان هزینه هاى افزون بر مقدار دیه را از جانى گرفت؟

پاسخ :
1- چنان چه درمان آن ساده باشد، به طورى که منتهى شدن به فلج عرفاً اسناد به مجروح داده شود، لازم است.
2- آرى مى توان گرفت.

منبع: makarem.ir