شنبه، 27 شهريور 1395

پرسش :

مایک صندوق مسجدی داریم هر صد هزار تومان ده هزار تومان سود می‌گیریم 2 نفریم که کار وام را انجام می‌دهیم حقوقی هم نداریم این سود را برای ساخت مسجد تازه سازمان می‌گذاریم از نظر شما ایرادی ندارد دیرکرد وام روزی 50 تومان است که می‌گیریم ایرادی ندارد؟

پاسخ :
اگر به عنوان شرط ضمن العقد در آید و به وام گیرندگان تفهیم شود و آنها موافقت کنند می تواند مشروع باشد و در این صورت نیز سزاوار است انصاف را رعایت کنند و سود بیش از چهار درصد هم ربا و حرام است.

منبع: makarem.ir