دوشنبه، 5 مهر 1395

پرسش :

آيا استفاده‌ از آلات‌ موسيقی مثل‌ طبل‌ و شيپور و مارش‌ عزا در هيئت‌های عزاداری با توجّه‌ به‌ اين‌ كه‌ آهنگ‌های آنها مرثيه‌ و همان‌ نوحه‌های حسينی است‌ اشكال‌ دارد؟

پاسخ :
اين‌ گونه‌ چيزها آلات‌ موسيقی مختص‌ نيست‌ بنابراين‌ در فرض‌ سؤال‌ اشكال‌ ندارد ولی متوجّه‌ باشيد نظير نی و تار و امثال‌ آن‌ به‌ كار گرفته‌ نشود.

منبع: almazaheri.ir