سه‌شنبه، 6 مهر 1395

پرسش :

از ساختمان‌ حسینیه‌ صدای‌ قرائت‌ قرآن‌ و صدای‌ عزاداری‌ شنیده‌ می‌شود به‌ طوری‌ که‌ صدای‌ آن‌ در خانه‌های‌ اطراف‌ هم‌ شنیده‌ می‌شود و این‌ امر موجب‌ سلب‌ آسایش‌ همسایگان‌ شده‌ است‌ و مسئولین‌ و سخنرانان‌ حسینیه‌ اصرار به‌ ادامه آن‌ دارند، این‌ عمل‌ چه‌ حکمی‌ دارد؟

پاسخ :
باید صدای‌ عزاداری‌ و قرائت‌ قرآن‌ موجب‌ مزاحمت‌ نباشد مخصوصاً در ساعات‌ دیر وقت‌.

منبع: almazaheri.ir