سه‌شنبه، 6 مهر 1395

پرسش :

در رابطه‌ با وظایف‌ متدینین‌ مخصوصاً جوانان‌ عزیز در بزرگداشت‌ ایام‌ سوگواری‌ حضرت‌ امام‌ حسین‌ علیه السلام فرمایشاتی‌ را مرقوم‌ فرمایید.

پاسخ :
اقامه عزاداری‌ حضرت‌ سید الشهداء «علیه‌ الصلاة و السلام‌» ادامه‌ و استمرار حرکت‌ بزرگ‌ آن‌ حضرت‌ و اصحاب‌ و انصار ایشان‌ است‌ و از این‌ جهت‌ بهترین‌ عبادات‌ است‌ و یکی‌ از برکات‌ آن‌، بیمه‌ شدن‌ عزاداران‌ از بلاها و گناهان‌ است‌ و برای‌ همگان‌ خصوصاً برای‌ جوانان‌ عزیز شرکت‌ در این‌ مجلس‌ و برپایی‌ هر چه‌ با شکوه‌تر این‌ عزاداری‌ها لازم‌ است‌ و این‌ نعمت‌ بزرگ‌ را که‌ بحمد الله در کشور ما به‌ نحو چشمگیر وجود دارد، باید ارج‌ نهاد و قدرشناسی‌ کرد و امید است‌ همگان‌ بالاخص‌ نسل‌ عزیز جوان‌، بر شرکت‌ در عزای‌ امام‌ حسین‌ (ع) مواظبت‌ کامل‌ داشته‌ باشند و در این‌ که‌ برخی‌ معایب‌ آن‌ مرتفع‌ گردد، تلاش‌ داشته‌ باشند.

منبع: almazaheri.ir