يکشنبه، 18 مهر 1395

پرسش :

آیا در صورت‌ نداشتن‌ وصیت‌ نامه‌ خرج‌ کردن‌ یک سوم از مال‌ میت‌ برای‌ بازماندگان‌ الزامی‌ است‌؟

پاسخ :
اگر میت‌ ندیون‌ مردم‌ باشد نظیر دین‌ و مهریه‌، یا مدیون‌ خداوند باشد نظیر حج‌ّ و نماز و روزه‌، باید اوّلاً دین‌ او ادا شود و پس‌ از آن‌ ارث‌ قسمت‌ شود چنانچه‌ مخارج‌ ضروری‌ برای‌ میت‌ نظیر کفن‌ و دفن‌ را باید از مال‌ او برداشت‌ کرد.

منبع: almazaheri.ir