يکشنبه، 18 مهر 1395

پرسش :

من قصد کردم از نفسم مراقبت داشته باشم، ولی مرتب افکاری در ذهنم ظهور پیدا می‌‌کند، مزاحم من می‌‌شود و ذهنم را مشوّش می‌‌کند. وقتی به این افکار دقّت می‌کنم، با خود می‌گویم: نکند عملم موجب رضایت خدا نباشد؟ نکند گرفتار حقّ‌النّاس شوم؟ این افکار که به ذهنم می‌آید همراه با ترس و اضطراب است و امانم را بریده است. خلاصه در‌ این‌ مشکل سرگردانم؛ ولی به خدای قادر متعال امیدوارم که حل این مشکل را در بیان شما روشن فرماید و به من برساند.

پاسخ :
این افکار، القای شیطان است و مانع حرکت معنوی شما می‌شود. راهکار آن هم فقط و فقط بی‌اعتنایی و بی‌تفاوتی نسبت به آن افکار و عمل برخلاف آن چیزی است که به شما القاء می‌شود. مراقب باشید که اگر به این‌گونه چیزها اهمیت بدهید، وضعیت خطرناکی برای شما جلو می‌آید.

منبع: almazaheri.ir