يکشنبه، 18 مهر 1395

پرسش :

در اثر وسوسه شیطان، چرا باید نماز بخوانیم؟ ما که باخدا همیشه حرف می‌زنیم دیگر چرا نماز؟! من تازگی ها به مشکلی برخوردم و نمی‌دانم چرا باید نماز خواند و چه نیازی به نماز دارم؟ البته من نماز می‌خوانم، ولی به آن اعتقادی ندارم و با تمام وجود نمی‌خوانم؛ فقط برای این‌که خوانده باشم و بر حسب عادت است. خواهش می‌کنم کمکم کنید.

پاسخ :
آنچه شما را آزار می‌دهد، القاء و وسوسۀ شیطان است. شما حتماً باید نماز بخوانید و بدانید که نماز خواندن، علاوه بر این‌که یک دستور از طرف خداوند متعال است و باید به آن عمل شود، موجب آرامش و پیشرفت معنوی و تکامل انسان می‌شود و حلّال مشکلات دنیوی و اخروی است.

بنابراین به وسوسۀ شیطان اهمیت ندهید و خلاف آنچه از شما می‌خواهد عمل کنید تا موفق شوید.

منبع: almazaheri.ir