يکشنبه، 18 مهر 1395

پرسش :

زنی‌ هستم‌ دارای‌ یک‌ فرزند پسر که‌ چند سالی‌ است‌ دچار بیماری‌ وسواس‌ گشته‌ام‌ و آنقدر زندگی‌ برایم‌ سخت‌ و طاقت‌ فرساست‌ که‌ روزی‌ چند مرتبه‌ آرزوی‌ مرگ‌ می‌کنم‌ که‌ چرا نمی‌توانم‌ شوهرداری‌ و بچّه‌داری‌ کنم‌، از جمله‌ اینکه‌ هنگام‌ دستشویی‌ یا حمّام‌ اینقدر معطّل‌ می‌کنم‌ که‌ پاهایم‌ از نشستن‌ یا ایستادن‌ خواب‌ می‌رود و با هیچکس‌ رفت‌ و آمدی‌ ندارم‌، وظیفه فردی‌ من‌ چیست‌؟

پاسخ :
شما باید نظیر همه مردم‌ باشید، و این‌ افراط‌ گری‌ها علاوه‌ بر اینکه‌ حرام‌ است‌ موجب‌ بدبختی‌ شما و خانواده شماست‌ و حتماً باید دست‌ بردارید، هر کاری‌ که‌ شما را به‌ زحمت‌ می‌اندازد باید انجام‌ ندهید و نسبت‌ به‌ آن‌ بی‌تفاوت‌ باشید، غسل‌ شما با تطهیر قبل‌ از آن‌ نباید بیشتر از پنج‌ دقیقه‌ طول‌ بکشد، معطل‌ شدن‌ شما برای‌ وضو و غسل‌ و دستشویی‌ حرام‌ است‌ و موجب‌ ذلّت‌ و بدبختی‌ شما و دیگران‌ است‌

منبع: almazaheri.ir