يکشنبه، 18 مهر 1395

پرسش :

با توجه به لزوم طهارت مساجد و اماکن متبرّکه، آیا ورود اهل کتاب و کفّار به اماکن متبرّکه (مانند حرم اهل بیت و مساجد و امام‌زاده‌ها) جایز است؟

پاسخ :
مساجد و کلیه اماکن متبرّکه با آن کثرت رفت و آمدِ حتّی افراد لاابالی در طهارت و نجاست و حتّی کفّار، پاک هستند و تفحّص لازم نیست. بلکه جایز نیست. و همچنین راجع به افرادی که تنظیف آن جا را می‌کنند. گرچه لاابالی باشند و گرچه عقیده به طهارت و نجاست تشیع نداشته باشند، آن اماکن متبرّکه پاک است و تفحّص لازم نیست. بلکه جایز نیست.

منبع: almazaheri.ir