چهارشنبه، 28 مهر 1395

پرسش :

درخواب مردی (به نظر مرتاض هندی)به من گفت: " اگر می خواهی به خواسته ات برسی باید صفحه 2040 قرآن را 20 مرتبه بخوانی". در این رابطه از چند نفر که در این زمینه اطلاعاتی داشتند سوال کردم همه به من گفتند" باید این صفحه را در قرآن های خطی و قدیمی پیدا کنم و بخوانم" . از شما خواهش می کنم بفرمایید: 1 – آیا چنین صفحه در قرآن وجود دارد؟ 2 –اگر چنین صفحه وجود دارد چطور می‌شود آن را پیدا کرد؟

پاسخ :
خواب حجت نیست و گفته مرتاض هندی ولو در بیداری حجت نیست و چنین قرآنی هم وجود ندارد. و شما اگر می خواهید حاجتتان برآورده شود بعد از اجتناب از گناه و اهمیت دادن به واجبات و توسل به اهل بیت علیهم السلام، هر جایی از قرآن را برای رفع حاجت بخوانید تاثیر حتمی دارد.

منبع: almazaheri.ir