چهارشنبه، 28 مهر 1395

پرسش :

جنابعالی در بحث های اخلاقی در خصوص حق اولاد که در سایت موجود است، فرموده اید که برای تربیت اولاد باید مراقب غذای شبهه ناک باشید. اما در بحث های دیگر فرموده اید با گفتن یک «بسم الله الرحمن الرحیم» و خوردن غذا مشکل حل می شود. می خواستم این دو مطلب را تبیین کنید.

پاسخ :
به طور کلی از غذای شبهه ناک پرهیز کردن خوب است، ولی اگر در مضیقه و سختی بیفتد، با «بسم الله» غذا را بخورد.

منبع: almazaheri.ir