چهارشنبه، 28 مهر 1395

پرسش :

در نمازهایی که باید حمد و سوره آهسته خوانده شود، اگر برای متوجّه کردن شخصی به مطلبی که تذکّر آن لازم است، مثل اینکه فرزند در حال انجام کار خطرناکی است، یا کسی در می‌زند، آیا می‌توان کلمه یا کلماتی را بلندتر گفت؟ یا با دست و ابرو اشاره کرد؟ آیا این کار مبطل نمازاست؟

پاسخ :
بلند گفتن حمد و سوره جایز نیست، مگر ذکری نظیر «الله اکبر» را بلند بگوید. و اشاره با دست و ابرو نیز جایز است.

منبع: almazaheri.ir