يکشنبه، 16 آبان 1395

پرسش :

لطفا به سوالات زیر پاسخ دهید: 1- آیا نوافل یومیه را چنانچه موفق نشویم در وقت خودش بخوانیم می توانیم در خارج از وقت آن به نیت قضا بخوانیم؟ 2- چنانچه بعضی از نمازها و یا اعمالی که وقت مخصوص دارد (مثل نمازهایی که در بعض اوقات از ماه رجب مستحب است) را می شود در خارج از وقت آن به قصد قضا به جا آورد؟ 3- آیا بطور کلی اعمال مستحب مثل نماز شب را که در وقت مخصوص آن موفق نمی شویم انجام دهیم، می توانیم در خارج از وقت آن به جا آوریم؟

پاسخ :
1- می توانید و شفارش هم شده است.

2- جایز است و خیلی هم ثواب دارد.

3- می توانید و خیلی هم خوب است.مخصوصاً نماز شب را هر وقت بخوانید خوب است.

منبع: almazaheri.ir