يکشنبه، 16 آبان 1395

پرسش :

اضافه کردن به اذکار نماز، حكم‌ عملكردهای زير را بفرمایيد چه‌ صورتی دارد؟ 1) در اقامه‌ بعد از گفتن‌ «اشهد ان‌ّ محمّداً رسول‌ الله» اضافه‌ شود «و ان‌ّ عليّاً و فاطمه و اولادهما سيّما حجّة بن‌ الحسن‌ العسكری اولياء و حجج‌ الله صلوات‌ الله عليهم‌ اجمعين‌». 2) تشهّد نيز اين‌ گونه‌ خوانده‌ شود «الحمد لله اشهد ان‌ لا اله‌ الاّ الله وحده‌ لا شريک له‌ و اشهد ان‌ّ محمّداً عبده‌ و رسوله‌ اللّهم‌ّ صل‌ّ علی محمّد و آل‌ محمّد و ان‌ّ عليّاً امير المؤمنين‌». 3) بر اساس‌ احايث‌ نبوی كه‌ حضرت‌ علی را عين‌ و نظير و نفس‌ خود دانسته‌اند و همچنين‌ آيه مباهله‌، آيا می‌توان‌ گفت‌ بعد از شنيدن‌ نام‌ علی صلوات‌ واجب‌ است‌؟

پاسخ :
بايد نماز را طبق‌ رساله‌های عمليه مراجع‌ تقليد خواند و جلو افتادن‌ و عقب‌ افتادن‌ از مراجع‌ تقليد خيلی خطر دارد.

منبع: almazaheri.ir