يکشنبه، 16 آبان 1395

پرسش :

چرا با این‌ که‌ حضرت‌ علی‌ در نهج‌ البلاغه‌ اوقات‌ نماز را مشخّص‌ کرده‌ است‌ و آنها را در پنج‌ وقت‌ تعیین‌ کرده‌ است‌ و گفته‌ است‌ که‌ هر کدام‌ را در وقت‌ خودش‌ به‌ جای‌ آورید و فتنه‌گر نباشید، ما شیعیان‌ بین‌ نماز ظهر و عصر و همچنین‌ مغرب‌ و عشا را جمع‌ کرده‌ و با هم‌ خواندن‌ آنها را اشکال‌ نمی‌دانیم‌ ولی‌ اهل‌ تسنّن‌ هر کدام‌ را در وقت‌ خود خوانده‌ و می‌گویند پیامبر هم‌ این‌ گونه‌ می‌خوانده‌ و ما را مسخره‌ می‌کنند و می‌گویند شما با این‌ که‌ اسم‌ نماز، نماز عصر می‌باشد ولی‌ در ظهر می‌خوانید با این‌ که‌ خودتان‌ نیت‌ نماز عصر می‌کنید، دلیل‌ این‌ حکم‌ شیعه‌ چیست‌؟

پاسخ :
از روایات‌ سنّی‌ و شیعه‌ فهمیده‌ می‌شود که‌ نمازها را پشت‌ سر هم‌ می‌شود خواند و پیامبر گرامی‌ و امیرالمؤمنین‌ هم‌ گاهی‌ می‌خواندند و فتاوای‌ سنّی‌ و شیعه‌ هم‌ این‌ است‌ که‌ بدون‌ فاصله‌ خواندن‌ جایز است‌.

منبع: almazaheri.ir