چهارشنبه، 1 دی 1395

پرسش :

نظر حضرتعالی درباره‌ی افزودن این شهادت (أشهد أنّ فاطمه الزّهراء عصمه الله الکبری و حجّه الله علی الحجج) به قصد ثواب و رجاء، در فصول اذان و اقامه، پس از شهادت به ولایتِ امیرِ مؤمنان (علیه السّلام) چیست؟

پاسخ :
الف) هیچ تردیدی در عصمت حضرت فاطمه زهرا (علیها السّلام) نیست.
ب) هیچ شکی در حجّت الهی بودن آن حضرت نیست.
ج) شهادت مزبور در خارج اذان و اقامه گفته شود؛ نه در فصول آنها.
جوادی آملی

منبع: esra.ir