چهارشنبه، 1 دی 1395

پرسش :

مستدعی است نظر شریف را در خصوص «جواز» یا «وجوب» بقاء بر تقلید از حضرت امام خمینی(قده) بیان فرمایید. آیا بقاء بر تقلید مجتهد متوفّی اعلم از احیاء تمام مسائل (اعمّ از مسائلی که مکلّف عمل نموده یا ننموده) را شامل می‌شود یا خیر؟

پاسخ :
بقاء بر تقلید میت جایز است. اگر میت اعلم از احیاء باشد بقاء بر تقلید در موارد اختلاف با فتوای احیا لازم است. محور بقاء اعم از آن است که عمل شده باشد یا نشده باشد.
جوادی آملی 27/9/1383

منبع: esra.ir