پنجشنبه، 2 دی 1395

پرسش :

خواهشمند است سال خمسی و میزان آن را درباره اموال این‌جانب، در موارد سه‌گانه ‏ذیل، تعیین فرمایید: الف) منزل مسکونی کمتر از مورد نیاز، ب) لوازم خانگی که مورد ‏استفاده است و شاید متعلق خمس قرار گرفته باشد، ج) لوازم خانگی اضافی، به مبلغ ‏تقریبی پنجاه‌هزار تومان؛ از قبیل ظروف، البسه و خوراکی.‏

پاسخ :
الف) منزل مسکونی که با درآمد سال تهیه شده، خمس ندارد.‏
ب) لوازم خانگی خمس ندارد؛ مگر آن که از پول مانده سال قبل تهیه شده باشد.‏
ج) لوازم اضافی که در واقع جزو لوازم نیست و به عنوان تجمل تهیه شده، خمس دارد.‏
د) اولین فرصت را مبدأ سال مالی قرار دهید.
جوادی آملی ١٠/٨/٧٤.‏

منبع: esra.ir