پنجشنبه، 2 دی 1395

پرسش :

احتراماً به استحضار می‌رساند اینجانب قربان جعفری برادر حقیر شهید رمضان جعفری به علت شهادت برادرم مدت 7 سال است که با زن برادرم، همسر شهید رمضان جعفری ازدواج نمودم و سرپرستی فرزند شهید را که برادرزاده‌ام می‌باشد تحت تکفّل و سرپرستی دارم. خواهشنمد است در رابطه با حقوق فرزند شهید، برای ما روشن بفرمایید که آیا من می‌توانم از حقوق فرزند شهید استفاده کنم، چون برایم مشکل می‌باشد، با توجه مشکلات زندگی که دارم در رابطه با مسئله شرعی اسلام، آیا می‌توانم حقوق این فرزند را استفاده کند؟

پاسخ :
جواب1: حقوق فرزند شهید، مخصوص همان فرزند است.
جواب2: به مقدار هزینهٴ آن فرزند و مقدار سرپرستی وی را می‌توان از آن حقوق استفاده کرد.
جوادی آملی 24/3/1383

منبع: esra.ir