پنجشنبه، 2 دی 1395

پرسش :

بر سر راه احداث یک جاده، حسینیه‌ای غیر وقفی قرار دارد که در محوطه آن، قبر تعدادی از مؤمنان است. احداث این جاده بدون تخریب حسینیه، تقریباً ناممکن است. البته قبور کاملاً تخریب نمی‌شود، بلکه نصف خاک روی آن برداشته و روی آن شن‌ریزی و آسفالت می‌شود. حکم تخریب حسینیه و تخریب جزیی قبور چیست؟

پاسخ :
الف) تخریب حسینیه که وقف نیست، با رضایت صاحب آن جایز است.
ب) تخریب مقداری از ظاهر قبر و ترمیم فوری آن که نه نبش قبر است و نه هتک مؤمن، جایز است.
جوادی آملی ٣٠/٥/٧٤.

منبع: esra.ir