پنجشنبه، 2 دی 1395

پرسش :

در قانون اساسى جمهورى اسلامى ایران، اصل آزادى در انتخابات پذیرفته شده است، ولى رهبر مردم را ملزم میکند که در انتخابات شرکت کنند. آیا کسی که در انتخابات شرکت نمی‌کند، کار واجبى را ترک کرده است یا دستور رهبر امر ارشادى است؟

پاسخ :
تقویت نظام اسلامى، با شرکت در انتخابات و مانند آن لازم است، لیکن هر فردى در انتخاب نماینده و رأى به کاندیدا آزاد است. البته رعایت مصالح نظام اسلامى و امت مسلمان لازم است.
جوادى آملى ٢٤/٧/٧٤.

منبع: esra.ir