پنجشنبه، 2 دی 1395

پرسش :

آیا تشخیص و گواهی اطباء مبنی بر فوت افراد دارای مرگ مشکوک در حوادث و بلایا، ( صاعقه، زلزله، سکته و ...) کفایت می کند یا اینکه برای یقین به موت باید تا مدتی صبر کند؟ اگر نگهداری ممکن نباشد تکلیف چیست؟

پاسخ :
1- تشخیص طبیب حاذق و مومن کافی است.
2- اگر موردی باشد که خردمندان جامعه بقول بزشک اطمینان نکنند و در حال شک باشند لازم است صبر شود یا یقین به مرگ حاصل گردد.
3- برای نگهداری تا حدّ ممکن کوشش شود.
جوادی آملی 88/2/31

منبع: esra.ir