يکشنبه، 26 دی 1395

پرسش :

مراد از «نان خور» و «عیال» چیست؟ آیا فقط نان خور بودن در شب عید فطر مراد است یا چند روز قبل هم شامل آن مى‌شود؟

پاسخ :
نان خور در آن شب کفایت نمی کند بلکه باید به صورتی باشد که بدون قید بگویند نان خور صاحب خانه است ولی لازم نیست شبهای قبل هم مهمان وی باشد بلکه همین که قصد داشته باشد مدتی بعد از این هم نزد وی بماند بعید نیست نانخور صادق باشد.

منبع: zanjani.net