چهارشنبه، 18 اسفند 1395

پرسش :

در شهری که اکثریت با اهل سنت می‌باشند و شیعه‌ها در اقلیت هستند، در عید قربان وعید فطر قطع بخلاف نداشته باشیم می‌توانیم با آنها عید بگیریم و اگر در نجف اشرف ماه را دیده‌ باشند و 29 روز روزه گرفته‌اند ولی در استانبول دیده نشده و سنی‌ها سی روز روزه می‌گیرند ویک روز بعد از نجف عید بگیرند وظیفه ما شیعه‌ها چیست؟

پاسخ :
در فرض مزبور اشکالی پیش نمی‌آید فقط از تظاهر به خوردن روزه و اقامه نماز عید به جماعت خودداری شود و اگر تقیه و حفظ وحدت اقتضا بکند روز عید آنها نماز عید بخوانند.

منبع: saafi.com