پنجشنبه، 17 فروردين 1396

پرسش :

اگر زنی در زمان عدّه با مردی ازدواج کند و بعد از گذشت زمان عدّه، دخول حاصل شود حکم مسئله از جهت حرمت ابدی و غیر ابدی چیست؟

پاسخ :
1. ازدواج با زنی که در عدّه مرد دیگری است در صورت علم به عدّه و علم به حرمت عقد در زمان عدّه موجب حرمت ابدی است.
2. ازدواج با زنی که در عدّه مرد دیگری است در صورت جهل به عدّه و جهل به حرمت عقد در زمان عدّه اگر قبل از گذشتن زمان عدّه آمیزش جنسی واقع شود موجب حرمت ابدی است.
3. ازدواج با زنی که در عدّه مرد دیگر است در صورت جهل یاد شده اگر بعد از گذشت زمان عدّه آمیزش شود موجب حرمت ابدی نیست لیکن عقد باطل است و باید مجدداً عقد شود.

منبع: esra.ir