پنجشنبه، 17 فروردين 1396

پرسش :

اگر مردی بر وقوع نزدیکی مقر اما زن منکر باشد، قول کدام یک از نظر شرعی مقبول و حجت است؟

پاسخ :
1. احکامی که بر دخول مترتب است و به زیان مرد است به استناد اقرار او ثابت می‌شود.
2. احکامی که بر دخول مترتب است و به سود مرد است به صرف ادّعای وی ثابت نمی‌شود.
3. اگر بینه شرعی بر دخول اقامه شد تمام احکام آن چه به زیان مرد و چه به سود وی ثابت می‌شود.
4. اگر بینه شرعی (شاهد عادل) اقامه نشد و زن که منکر دخول است سوگند یاد کرد احکام مترتب بر دخول که سودمند به حال مرد است نفی می‌شود.
6/3/89

منبع: esra.ir