جمعه، 18 فروردين 1396

پرسش :

قسمتی‌ از مسجد به کتابخانه و فعالیت‌های‌ فرهنگی‌ بسیج اختصاص دارد و فقط در شب‌های‌ احیاء در اختیار نمازگزاران قرار می‌گیرد و زمانی‌ که نماز جماعت برقرار نباشد، بعضاً به صورت فرادا نماز اقامه می‌شود؛ مستدعی‌ است نظر مبارک را در زمینهٴ ادامه فعالیت بسیج در مکان فوق‌الذکر مرقوم فرمایید.

پاسخ :
١. مکان مزبور، جزء مسجد است و رعایت احکام مسجد در آن لازم است.
٢. استفاده فرهنگی‌ و مانند آن، که مطابق اهداف نظام اسلامی‌ باشد، جایز است.
٣. رعایت وفاق و نظر مساعد تولیت و هیئت امنا راجح است. ٢/٣/١٣٨١

منبع: esra.ir