جمعه، 18 فروردين 1396

پرسش :

عزاداری اعم از سینه‌زنی و راه‌اندازی دسته‌جات عزاداری برای عرض ادب به ساحت مقدس سایر ائمه اطهار علیهم السلام غیر از حضرت سیدالشهداء علیه السلام چه حکمی دارد؟

پاسخ :
1ـ عزاداری برای هر کدام از اهل بیت عصمت و طهارت قربةً الی الله عبادت است.
2ـ اِجلال و تکریم آن ذوات قدسی علیهم السلام در اعیاد مذهبی قربةً الی الله عبادت است.
3ـ سعی شود در تمام مراسم یادشده تبلیغ آثار قرآن و عترت علیهم السلام ملحوظ شود. جوادی آملی 31/1/95

منبع: esra.ir