جمعه، 18 فروردين 1396

پرسش :

اگر نجات انسان مشروط به تخریب با استفاده از اموال دیگران باشد، ضامن اموال کیست؟ اگر امدادگر ضامن باشد ممکن است در خیلی از موارد به همین علت از نجات مصدوم خودداری کند تکلیف چیست؟

پاسخ :
اگر گرفتار شدن کسی که نجات او متوقف بر اتلاف مال دیگری باشد بر اثر جنایت عمدی خود بود آن شخص گرفتار ضامن است و اگر بر اثر حوادث طبیعی و غیر اختیاری بود حکومت اسلامی ضامن است.

منبع: esra.ir