جمعه، 18 فروردين 1396

پرسش :

در قانون اساسی‌ جمهوری‌ اسلامی‌ ایران، اصل آزادی‌ در انتخابات پذیرفته شده است؛ ولی‌ رهبر مردم را ملزم می‌‌کند که در انتخابات شرکت کنند. آیا کسی‌ که در انتخابات شرکت نمی‌‌کند، کار واجبی‌ را ترک کرده است یا دستور رهبر، امر ارشادی‌ است؟

پاسخ :
تقویت نظام اسلامی‌ با شرکت در انتخابات و مانند آن لازم است؛ لیکن هر فردی‌ در انتخاب نماینده و رأی‌ به کاندیدا آزاد است. البته رعایت مصالح نظام اسلامی‌ و امت مسلمان لازم است. ٢٤/٧/٧٤

منبع: esra.ir