جمعه، 18 فروردين 1396

پرسش :

احتراماً به استحضار می‌رساند به موجب وصيت پدرم شش دانگ ملكی به مساحت سيصد متر مربع در كرج جهت احداث حسينيه وصيت گرديده و در حال حاضر سند مالكيت به نام اينجانب مي‌باشد. جهت اخذ پروانه ساختماني به شهرداری مراجعه شد و شهرداری پس از استعلام از شهرداری مركز به دليل وقوع ملک در انتهای بن‌بست و مشكل ترافيكی و ايجاد مزاحمت برای خانه‌های اطراف كه مسكونی چند طبقه می‌باشد و نيز كاربري ملک كه باغ تثبيت شده است پروانه حسينيه صادر نمی‌نمايد. چنانچه حضرتعالی اجازه فرمايند ملک مرقوم را به فروش رسانده و از مبلغ فروش، ملک مناسبی در محل مناسب كه دارای شرايط صدور پروانه حسينيه باشد خريداری و نسبت به اخذ پروانه و ساخت آن اقدام لازم به عمل آيد.

پاسخ :
در صورت عدم امكان احداث حسينيه در ملک وصيت‌شده، فروش آن و احداث حسينيه در مكان ديگر منعي ندارد.
جوادی آملی 1395/12/7

منبع: esra.ir