دوشنبه، 24 مهر 1396

پرسش :

مى‌‌‏‌گویند کسى که در اداره‌‏اى شاغل است، مثلا در اداره مخابرات، آموزش و پرورش و یا ارتش انجام وظیفه مى‌‏‌نماید حتما باید در آخر ماه که حقوق را دریافت مى‌‌‏‌کند به منظور حلال شدن با مجتهد دست به دست کند آیا اگر چنین شخصى وجدانا به اندازه حقوق خود بلکه بیشتر هم کار کند ضمنا در آخر هر سال حساب کرده خمس خود را بدهد بازهم چنین عملى لازم است یا نه؟(1)

پاسخ :
اگر شغل او حلال باشد حقوق آن حلال است و احتیاجى به دست گردان نیست.

پی‌نوشت:
1. اين سؤال ناظر به حکومت‌هاى غير شرعى است.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏2، ص612