جمعه، 28 مهر 1396

پرسش :

این جانب آهنگر بودم که به علّتى فلج شده‌‏ام، و مالک یازده قطعه زمین مى‏‌باشم که همه آنها در طرح بهداشت است، و منزلم هم در طرح خیابان مى‌‏‌باشد و از آن چیزى باقى نمى‌‏ماند؛ چون فاقد زمین هستم سازمان عمران اراضى یک قطعه زمین (که صاحب اصلى آن یهودى است و به اسرائیل فرار کرده) مى‌‏خواهند به من بدهند، آیا از نظر شرعى مى‌‌‌‌‌‌‏‌توانم در این زمین دخل و تصرّف کنم؟

پاسخ :
اگر احتمال دهید که روى موازین شرعى به شما واگذار شده تصرّفات شما جایز است.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏3، ص518