شنبه، 29 مهر 1396

پرسش :

کشاورزی به کشاورز دیگری از گندمی که زکات آن داده شده، به مقدار بیش از حد نصاب قرض می‌دهد، آیا موقع پس گرفتن می‌تواند بگوید گندم زکات داده را به من بده یا نه؟

پاسخ :
بله، می‌تواند بگوید؛ مگر این که آن چه را گرفته خرج زراعت کرده باشد و بخواهد از باب اخراج مؤونه، عوض قرض را بپردازد.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.