شنبه، 29 مهر 1396

پرسش :

شخصی خانه‌ای را خریده و خمس آن را هم داده است. پس از سال قیمت خانه خیلی بیشتر شده است و اکنون می‌خواهد آن را صرف مخارج فرزندانش کند. آیا باید خمس زیادتی آن را بپردازد؟

پاسخ :
اگر مورد نیاز سکونت او نبوده، باید خمس زیادتی آن را بپردازد، مگر این که از اوّل آن را به این نیت پس انداز کرده باشد که مانند نگهداری جهیزیه دختر می‌شود.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.