جمعه، 1 دی 1396

پرسش :

اشخاصی زمین داشته‌اند که به صورت موروثی بوده است، تمام وارثین تصمیم بر این گرفتند که زمین مذکور را جهت امور خیریه در اختیار هیأت امنای مسجد جامع آن شهرستان بگذارند تا با صلاحدید هیأت امنا، در امور خیریه هزینه نمایند. در حال حاضر اداره تعاون شهرستان، زمین مذکور را برای احداث ساختمان اداری خود انتخاب کرده که مورد موافقت هیأت امنا قرار گرفته است. آیا هیأت امنای مسجد می‌توانند زمین مذکور را به اداره تعاون شهرستان هدیه نمایند.

پاسخ :
اداره تعاون قیمت زمین را بدهد و هیأت امنا آن را در امور خیریه هزینه نمایند.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.