شنبه، 9 دی 1396

پرسش :

هر سال ممکن است مقداری از پول و نذوراتی که مردم جهت مجالس عزاداری کمک می‌کنند اضافه بیاید، با توجه به این که برخی از مواد خوراکی را نمی‌توان تا سال دیگر نگهداری کرد، تکلیف آن اموال چه می‌شود؟

پاسخ :
اضافه را در همان روز و همان مجلس و حوالی و همسایگان آنجا مصرف کنند.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.