يکشنبه، 12 فروردين 1397

کودک نوپایم از لباس پوشیدن متنفر است، بهترین روش چیست؟

پرسش :

کودک نوپایم از لباس پوشیدن متنفر است، بهترین روش چیست؟

پاسخ :
منظم باشید. لباس‌های شب قبل را از تنش درآورید و لباس ساده به او بپوشانید. پوشاندن و درآوردن بسیاری از لباس‌های ساده و معمولی راحت است. یواشکی به او لباس بپوشانید، در حالی‌که زیرپیراهن تنش می‌کنید، با کتاب یا اسباب‌بازی سرگرمش کنید. تشویق کنید تا بعضی از لباس‌ها را خودش بپوشد. تقلید کار مفید و خوبی است. بنابراین بگذارید ببیند که شما و همسرتان چگونه لباس می‌پوشید.

منبع: کودک شما (مجموعه پرسش و پاسخ از یک سالگی تا پیش دبستانی)، دکتر کارول کوپر، مترجم: ملیحه وفایی، ناشر: کتاب سعدی، چاپ اول (1384).

مطالب مرتبط:

هرچند وقت یکبار باید پاهای کودک نوپایم را اندازه بگیرم؟

کودک نوپایم کفش‌هایش را نمی‌پوشد، چه‌کار می‌توانم بکنم؟

کودک نوپا چند جفت کفش لازم دارد؟

چه موقع کودک نوپایم آماده است که کفش‌های مناسب بپوشد؟

کودک نوپایم می‌خواهد خودش لباس بپوشد. چگونه کمکش کنم؟

چگونه لکه‌های لباس کودک را برطرف کنیم؟

چه لباس‌هایی برای هوای سرد برای کودک نوپا مناسب هستند؟

وقتی هوا خیلی گرم است، کودک نوپایم چه لباسی باید بپوشد؟

آیا لازم است که کودک نوپا هر روز زیرپیراهنی بپوشد؟

مناسب‌ترین لباس برای کودک نوپایم چیست؟