يکشنبه، 12 فروردين 1397

کودک نوپایم کفش‌هایش را نمی‌پوشد، چه‌کار می‌توانم بکنم؟

پرسش :

کودک نوپایم کفش‌هایش را نمی‌پوشد، چه‌کار می‌توانم بکنم؟

پاسخ :
خوش‌بین باشید. اگر دست‌و‌پا چلفتی خطابش کنید از این حرف شما استفاده می‌کند و رفتار بدی از خود نشان خواهد داد. اگر هر کاری کردید و باز هم موفق نشدید، تشویق‌اش کنید که اگر کفش‌هایش را خودش بپوشد، یک چیز لذت‌بخش به او جایزه خواهید داد.

منبع: کودک شما (مجموعه پرسش و پاسخ از یک سالگی تا پیش دبستانی)، دکتر کارول کوپر، مترجم: ملیحه وفایی، ناشر: کتاب سعدی، چاپ اول (1384).

مطالب مرتبط:

آیا کودک پیش دبستانی باید هنگام شب لباس خواب بپوشد؟

آیا کودکم باید هر روز لباس‌های تمیز بپوشد؟

کودکم در لباس پوشیدن مشکل دارد. چگونه می‌توانم او را تشویق کنم؟

آیا کودکم در سن 5 سالگی باید بتواند خودش لباس بپوشد؟

کودک نوپایم کفش‌هایش را درست نمی‌پوشد. آیا آن‌ها برایش کوچک‌اند؟

چگونه می‌توانم کودک نوپایم را وادار کنم تا کفش بپوشد؟

باید کفش بِرِزنتی برای کودک نوپایم بخرم؟

آیا کودک نوپا کفش پنجه‌پهن لازم دارد؟

هرچند وقت یکبار باید پاهای کودک نوپایم را اندازه بگیرم؟

کودک نوپا چند جفت کفش لازم دارد؟