يکشنبه، 12 فروردين 1397

وقتی کودکم گریه می‌کند، چگونه می‌توانم آرامش کنم؟

پرسش :

وقتی کودکم گریه می‌کند، چگونه می‌توانم آرامش کنم؟

پاسخ :
ابتدا هر نیازی که دارد برآورده کنید. اکنون نیازهای او، در زمانی‌که کوچک‌تر بود، مشخص‌تر بود. اگرچه کودک شما هنوز نمی‌تواند حرف بزند، اما می‌تواند با سروصدا، به طرف چیزی که می‌خواهد با دست اشاره کند، یا خودش را به طرف آن بکشاند.
ممکن است از سوارشدن به اتوبوس لذت بیشتری ببرد. ممکن است مجبور باشید هرجایی که می‌روید (از این اتاق به آن اتاق) او را بغل کنید و با خود ببرید تا گریه نکند.

منبع: کودک شما (مجموعه پرسش و پاسخ از یک سالگی تا پیش دبستانی)، دکتر کارول کوپر، مترجم: ملیحه وفایی، ناشر: کتاب سعدی، چاپ اول (1384).

پرسش و پاسخ مرتبط:

آیا کودکم به خاطر این‌که جایش را خیس کرده، گریه می‌کند؟

هنگامی‌که همسرم کودکم را نگه می‌دارد، گریه می‌کند. چه‌کار می‌توانم بکنم؟

چرا کودکان گریه می‌کنند؟

کودکم همیشه گریه می‌کند، یعنی نباید او را نزد افراد دیگر بگذارم؟

چرا وقتی کسی کودکم را بغل می‌کند شروع به گریه می‌کند؟

کودکم بزرگ‌تر شده، چرا باز هم گریه می‌کند؟