يکشنبه، 12 فروردين 1397

چرا هنگامی‌که سرکار می‌روم، کودکم گریه می‌کند؟

پرسش :

چرا هنگامی‌که سرکار می‌روم، کودکم گریه می‌کند؟

پاسخ :
اگر می‌خواهید از خانه بیرون بروید و مراقبت او را به پرستارش بسپارید، قبل از بیرون‌رفتن، مدتی کنار هردوی آن‌ها باشید. بعضی از مادران طوری برنامه‌ریزی می‌کنند که حتی در تعطیلات هم در کنار پرستار کودکشان باشند، که اگر بتوانید این کار را انجام دهید به شما کمک خواهد کرد. همیشه کودک را به آرامی به پرستار تحویل دهید و برایش توضیح دهید که به زودی برمی‌گردید. هنگام بیرون‌رفتن از خانه باز هم همان کلمات را تکرار کنید و هرگز بدون خداحافظی نروید. این کار به شما کمک می‌کند تا وقتی به خانه بازگشتید با همین روش با او حال و احوال کنید. بالاخره یاد می‌گیرد که شما برمی‌گردید و دیگر به این فکر نمی‌کند که ترکش می‌کنید و برنمی‌گردید.
گاهی اوقات کودکان بزرگ‌تر، هنگامی‌که مادرشان به خانه بازمی‌گردد، گریه می‌کنند. این کار آن‌ها می‌تواند عذاب‌آور باشد، اما گریه‌ی آن‌ها فقط به خاطر آرامشی که بدست آورده‌اند می‌باشد.
کاملاً طبیعی است که کودکی به خاطر بیرون‌رفتن مادر از خانه گریه کند و به زودی این حالت برطرف خواهد شد. اگر حتی بعد از گذشت چند هفته که کودکتان در کنار پرستار بود، بازهم هنگام بیرون‌رفتن شما از خانه گریه کرد، باید این مسأله را بررسی کنید، چون ممکن است یک جای کار اشتباه کرده باشد.

منبع: کودک شما (مجموعه پرسش و پاسخ از یک سالگی تا پیش دبستانی)، دکتر کارول کوپر، مترجم: ملیحه وفایی، ناشر: کتاب سعدی، چاپ اول (1384).

پرسش و پاسخ مرتبط:

چرا کودک نوپایم گریه می‌کند؟

کودک نوپایم وقتی نمی‌تواند کاری انجام دهد، گریه می‌کند. چه‌کار می‌توانم انجام دهم؟

کودکم هنگام حمام‌کردن و توالت‌رفتن گریه می‌کند. چه کاری باید انجام دهم؟

چگونه کودک نوپایم که گریه می‌کند را آرام کنم؟

اگر کودکم به خاطر دندان درآوردن درد داشته باشد و گریه کند، چه کار می‌توانم بکنم؟

چرا نمی‌توانم پیش‌بینی کنم که چه موقع کودکم تصمیم دارد گریه کند؟

وقتی کودکم با چیز جدیدی روبه‌رو می‌شود، چگونه جلوی گریه کردنش را بگیرم؟

کودکان دیگر، کمتر از کودک من گریه می‌کنند، آیا کار اشتباهی انجام داده‌ام؟

آیا دوقلوها می‌توانند همدیگر را به گریه بیندازند؟